Als ondernemer uit de Dilbeekse regio
kan je op 3 manieren deelnemen aan DUO.

Deelnemen

ALS ONDERNEMER

DUO wil Dilbeekse ondernemers samenbrengen door activiteiten te organiseren waar elke Dilbeekse ondernemer aan kan deelnemen. Het enige wat je daarvoor moet doen, is hier je gegevens nalaten zodat we je op de hoogte kunnen houden van alle activiteiten die DUO organiseert. Als je geregistreerd bent als Dilbeeks ondernemer krijg je ook toegang tot deze databank en kan je andere ondernemers opzoeken. Uiteraard worden de gegevens in de databank nooit gedeeld met derden of gebruikt voor commerciële doeleinden.

Inschrijven in de databank

ALS ACTIEF LID

DUO heeft nood aan ondernemers die mee hun schouders willen zetten onder het initiatief en mee activiteiten willen organiseren. Heb je dus een idee voor een activiteit, een spreker, een actie, … en/of heb je zin om een van de activiteiten mee uit te werken, word dan actief lid van DUO. Een actief lid van DUO heeft geen officiële en administratieve binding met DUO en betaalt geen lidgeld.

DUO contacteren

ALS OFFICIEEL LID

Wil je officieel lid worden van DUO dan betaal je lidgeld en word je officieel lid van de feitelijke vereniging DUO. De feitelijke vereniging DUO is een dochtervereniging van Unizo Vlaams Brabant. Het lidgeld wordt betaald aan Unizo. Naast korting op DUO activiteiten krijgt een officieel DUO-lid dus ook alle Unizo-lidmaatschap voordelen en bovendien stroomt een deel van het lidgeld terug naar de DUO werking. Dilbekenaren die lid zijn van Unizo worden automatisch lid van DUO.

Lid worden

Registreer je als Dilbeekse ondernemer

Registreer je nu en blijf op de hoogte van ondernemen in Dilbeek. Bovendien krijg je toegang tot een netwerk van Dilbeekse ondernemers.

REGISTREER JE NU

Word lid van DUO
en help mee

Ben je een Dilbeekse ondernemer
en ben je klaar voor de volgende stap?
Wordt dan nu actief
of officieel lid!

LID WORDEN

Bekijk alle DUO
activiteiten  hier

Raadpleeg hier onze
kalender en bekijk wat DUO
voor de Dilbeekse ondernemers
in petto heeft.

ACTIVITEITEN BEKIJKEN