Hoe doe ik zaken met de gemeente Dilbeek?

15 oktober 2015

Hoe doe ik zaken met de gemeente Dilbeek?
15 juni 2015 Guido Kestens

Hoe doe ik zaken met de gemeente Dilbeek?

DUO organiseerde op 15 oktober 2015 samen met Unizo en de Gemeente Dilbeek een infoavond rond “Hoe doe ik zaken met mijn gemeente Dilbeek?” in de nieuwe raadszaal van het gemeentehuis.

Na een welkomstwoord van Guido Kestens, de voorzitter van DUO en Frank de Dobbeleer, schepen  lokale economie, begon de infosessie met een toelichting over de wet op de overheidsopdrachten door Pieter Jacobs van EBP (www.ebp.be).
Daarna nam Jef Vanderoost, schepen van begroting, financiën en facilitair beheer,  het woord en gaf informatie over het aankoopbeleid van de gemeente Dilbeek.
Het geheel werd afgerond met een kleine receptie.

De slides van beide presentaties kunt u hier downloaden:

Wist u dat ieder stads- en gemeentebestuur jaarlijks voor miljoenen aan producten, diensten en werken bestellen? En dat zijn niet alleen wegenwerken. Interessant dus om als ondernemer hier een graantje van mee te pikken. Maar weet de gemeente dat u bestaat? En dat u diensten of producten kunt leveren aan de gemeente?

Om Dilbeekse ondernemers en handelaars ook een kans te geven om een offerte in te dienen, heeft de dienst lokale economie een document opgesteld dat kan ingevuld worden. Op dit document kan de handelaar invullen welke producten hij aanbiedt. Op deze manier houdt de gemeente een lijst bij van aanbieders die zij kunnen raadplegen.
Heeft een gemeentedienst iets nodig dan zal hij deze lijst raadplegen om offertes aan te vragen.

Het aanvraagformulier vindt u hier.