Weekend van de Klant – Handelaars

Sinds 2017 organiseren UNIZO, Comeos en UCM samen Weekend van de Klant, en brachten zo Dag van de Klant en Sunday Shopday samen tot een feestelijk shopweekend in heel België. Tijdens het Weekend verwennen tienduizenden winkeliers hun klanten met een cadeautje of leuke actie, zowel de (kleine) zelfstandigen als de (grote) ketens.

2020 is geen normaal jaar en zal het misschien ook niet meer worden. Moeten we in oktober nog steeds afstand bewaren? Of mogen we al weer funshoppen? Niemand die het op dit moment zeker weet. Weekend van de Klant zal er mogelijks dus ook een beetje anders uitzien.

Weekend van de Klant 2020, dat doorgaat op zaterdag 3 en zondag 4 oktober, legt meer dan ooit de nadruk op shoppen bij je favoriete, lokale winkels in je vertrouwde winkelstraat. We roepen iedereen op om (terug) bij zijn favoriete handelaar(s) te gaan shoppen en zo de Belgische economie, welvaart en werkgelegenheid te ondersteunen. We voorzien dit jaar een nog grotere mediacampagne en een nationale wedstrijd waar klanten van alle handelaars aan kunnen deelnemen.

Schrijf je in, het is helemaal gratis. Laat weten dat je meedoet en dat klanten veilig bij jou kunnen komen winkelen, en zich toch ook wel een beetje in de watten kunnen laten leggen.