Rad van Fortuin op Dag van de Dilbekenaar
21 augustus 2016 Guido Kestens

Rad van Fortuin op Dag van de Dilbekenaar

DUO organiseerde op zaterdag 24 september in naam van alle handelaars uit Groot-Dilbeek ( ja, ook voor handelaars uit Groot-Bijgaarden, Schepdaal, Itterbeek, Sint-Martens-Bodegem en Sint-Ulriks-Kapelle) een Rad van Fortuin op de Dag van de Klant dat in Dilbeek samenvalt met de Dag van de Dilbekenaar.

De Dag van de Dilbekenaar stond dit jaar in het teken van de korte keten en de lokale handel en had als thema “Dit is Dilbeeks!”. Een vijftien handelaars en bedrijven uit Dilbeek die iets “maken” hadden zich aangeboden om hun Dilbeeks product te tonen op de Dag van de Dilbekenaar.

Om ook de andere handelaars uit Groot-Dilbeek te betrekken bij de Dag van de Dilbekenaar werd er een Rad van Fortuin georganiseerd waar klanten mooie prijzen konden winnen, aangeboden door de deelnemende handelaars.

Dit Rad van Fortuin kende zowel bij de handelaars als bij de klanten een enorm succes. Meer dan zestig handelaars deden aan de actie mee en er werden zeshonderd prijzen tussen 13 uur en 17u30 via het rad uitgedeeld. Er waren zoveel prijzen dat er voor iedereen wel een prijs te winnen was. Het rad heeft dan ook geen minuut stil gestaan en er was permanent een lange file van mensen die hun kans waagden.