Eerste ondernemerscafé

Eerste ondernemerscafé
19 augustus 2022 Guido Kestens

Eerste Ondernemerscafé op donderdag 29/09/2022

DUO organiseert zijn eerste ondernemerscafé op donderdag 29 september van 18u00 tot 22u00.

Proficiat!

Je bent als Dilbeekse ondernemer genomineerd voor je doorzettingsvermogen. Want laat ons eerlijk zijn, de voorbije 2 jaren waren best pittig.

Om het met een positieve noot te benaderen en omdat we ervan overtuigd zijn dat heel wat Dilbeekse ondernemers voor mekaar een meerwaarde kunnen betekenen, nodigen we jou en je partner graag uit op het allereerste Ondernemerscafé.

Dit is de ideale gelegenheid om jouw collega-ondernemers terug te zien en nog eens bij te praten, maar ook om nieuwe ondernemers te leren kennen. Want een gezellige en ontspannen babbel met anderen werkt niet enkel inspirerend, maar kan ook voor nieuwe samenwerkingen, ideeën,… zorgen. Zo kan je groeien als ondernemer, en dat is iets wat wij als DUO heel graag ondersteunen.

Praktisch
Het event gaat door op donderdag 29 september van 18 tot 22u in de tent van Oosthoek Live (Patattenveld – de Heetveldelaan Dilbeek). Toegang is gratis en wij bieden iedereen een welkomstdrank aan. Je dient je wel in te schrijven voor 22 september 22u00.

Geen tijd gehad om op voorhand te eten? Geen probleem, duid bij de inschrijving aan dat je wil genieten van ons lekker herfstbuffet, lokaal bereid door Lou’s Plek.

We hopen op een massale opkomst en kijken er alvast naar uit je nog eens ‘in real live’ te mogen ontmoeten. En wie weet sleep je nog een award in de wacht…

PS: Breng zeker voldoende visitekaartjes mee want je zal ze nodig hebben 😊

Tot dan,

Het bestuur van DUO Dilbeek