Word een Local Hero in 7 stappen

dinsdag 6 juni 2017

Infosessie “Word een Local Hero in 7 stappen”
3 mei 2017 Guido Kestens

Dinsdag 6 juni 2017 hadden we marketingspecialist Kurt Ostyn te gast op onze infosessie “Word een Local Hero in 7 stappen” in Kasteel La Motte.

“Beter een ‘grote kleine’, dan een ‘kleine grote’.”

Dat is het verrassende antwoord van marketingexpert Kurt Ostyn op de vraag hoe de lokale handelaar of ondernemer zich best kan wapenen tegen grote winkelketens, multinationals en e-commerce-reuzen.
Kurt Ostyn gelooft in de toekomst van ‘Local Heroes’: handelszaken of ondernemers die binnen hun verzorgingsgebied of binnen hun doelgroep op een onderscheidende manier succesvol zijn. Met herkenbare voorbeelden en recepten loodst hij jou door de 7 fundamenten van zijn ‘local hero’-marketingstrategie.

Een sessie voor ambitieuze ondernemers die met open vizier naar de toekomst durven kijken.

Kurt Ostyn begeleidt, inspireert en motiveert als onafhankelijk marketingadviseur ondernemers, handelaars en beleidsmakers. Ook als gastspreker laat hij zijn publiek op een geanimeerde manier kennis maken met de vele kansen die de snel veranderende wereld biedt : vervrouwelijking, vergrijzing, beleving, sociale media, e-commerce, enz…  Hij deelt zijn kennis en inzichten via lezingen, boeken, columns en zijn populaire blog marketingadviseurs.be.

 

Enkele getuigenissen:

  • “Al veel sessies bijgewoond omtrent marketing, maar deze van Kurt Ostyn was schitterend: concrete cases – boeiende anekdotes en tips.”  
  • “Kurt Ostyn was duidelijk, legde een aantal pijnpunten bloot en gaf aan de hand van voorbeelden oplossingen voor eerder toegepaste cases.” 
  • “Kurt weet te boeien door duidelijke taal en talrijke inspirerende voorbeelden uit de realiteit.” 
  • “Uitstekende presentatie met veel praktijkvoorbeelden. Veel stof om over na te denken meegekregen op één avond.”