Dilbeek in de kijker in De Zondag
6 juni 2016 Guido Kestens

Speciale editie “Dilbeek in de kijker” – zondag 22 mei 2016

Een handelaar die graag wou adverteren in de gratis krant “De Zondag” maar de tarieven te duur vond, vroeg aan DUO of zij als vereniging hier niets kon aan doen.

De uitgeverij Roularta komt wel af en toe uit met een speciale editie waarin een gemeente in de kijker wordt gezet en waar dan speciale tarieven worden gehanteerd. Maar hiervoor hadden we de samenwerking van de gemeente nodig.

DUO heeft dan een meeting georganiseerd met alle betrokken partijen (de gemeente Dilbeek, Roularta en DUO) waarop  de start werd gegeven om een speciale editie “Dilbeek in de kijker” te maken.

De gemeente zorgde voornamelijk voor de inhoud, Roularta deed de redactie en verzamelde de adverteerders en DUO maakte de actie bekend aan de Dilbeekse handelaars en ondernemers. Het streefdoel was initieel om minimum acht bladzijden bij elkaar te krijgen. Uiteindelijk is de editie Dilbeek uitgegroeid tot twintig bladzijden en hebben we Dilbeek echt in de kijker kunnen zetten.

We kunnen dit beschouwen als een mooi voorbeeld van samenwerking tussen verschillende partijen: Roularta, gemeente Dilbeek, DUO en uiteraard alle handelaren die hebben geadverteerd.

Samen kan je dingen bereiken die alleen niet haalbaar zijn. En laat dit dan ook de opdracht van DUO zijn.